Доставка и Плащане

ДОСТАВКА

 

Срок на доставка:

 

Екипът на dodora.bg изпраща поръчките в рамките до 2 работни дни в реда, по който са били направени. Моля имайте предвид, че магазинът не се ангажира, че всички предлагани стоки са налични към момента на поръчката ви и продуктът може да е изчерпан. В случай, че даден продукт не е наличен ние ще се свържем с вас, за да ви уведомим кога ще го получим и ако срокът на доставка ви устройва ще обработим поръчката ви и ще ви я изпратим, когато получим поръчаният от вас продукт.

 

Онлайн магазин dodora.bg работи с куриерска фирма "ЕКОНТ ЕКСПРЕС" ООД и "СПИДИ" АД. Ако КЛИЕНТЪТ желае доставка с друга куриерска фирма, той трябва да ни информира писмено в поръчката. 

 

Поръчки, получени до 15:00 часа в работен ден, понеделник - петък, и до 10 часа в събота се обработват и изпращат в същия ден. 

Поръчки, получени след 15:00 часа в работен ден, понеделник - петък, се обработват и изпращат в следващия работен ден.

Поръчки, получени след 10:00 часа в събота, както и поръчки, получени в неделя се обработват и изпращат на следващия работен ден. 

Поръчки, направени през празничен ден, се обработват на първия работен ден и срокът за тяхната доставка започва да тече от първия работен ден. 

 

Начини на доставка:


Доставка до адрес на КЛИЕНТА и Доставка до офис на ЕКОНТ или СПИДИ.  Срокът за изпълнение на поръчките е от 2 до 5 работни дни.  Цената на доставката се определя от куриера, извършващ транспортната услуга. Доставката е за сметка на КЛИЕНТА и не е калкулирана в стойността на поръчката.

Безплатна доставка: безплатна доставка до офисите на Спиди за цялата страна при поръчки над 100 лв

 

 

Екипът на dodora.bg се стреми да извърши доставките в посочените интервали от време и ако се наложи доставката да отнеме по-дълъг период, поради неочаквани събития, своевременно ще ви уведомим. Ще се свържем с вас на следващия работен ден от деня на направената поръчка, за да ви информираме за новия, по-дълъг, срок на доставка и само след вашето потвърждение ще изпълним поръчката.

 

ПЛАЩАНЕ

 

Наложен платеж с пощенски паричен превод: Плащането се извършва на място, с наложен платеж с пощенски паричен превод. КЛИЕНТЪТ заплаща сумата на направената от него поръчка без допълнително оскъпяване. Доставката е за сметка на КЛИЕНТА и не е калкулирана в стойността на поръчката. КЛИЕНТЪТ трябва да запази касовата бележка за евентуална замяна;

 

Предварително по банков път:

Първа инвестиционна банка АД
IBAN: BG86FINV91501017389674 в BGN
банков код: FINVBGSF
Титуляр: Таушанови ЕООД
Основание: Поръчка №

Поръчката ви ще бъде изпратена, след като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на "Таушанови" ЕООД. Срокът на доставка, започва след получаване на парите по сметката.

 

ПРЕДСТОИ: Плащанията с банкови карти VISA/MASTCARD (с CVV2/CVC2 код) през виртуален ПОС

 

Независимо от валутата, с която КЛИЕНТЪТ разполага в сметката си, транзакциите се извършват в български лева според актуалния обменен курс, определен от банката на КЛИЕНТА.

 

 

Приятно пазаруване в Онлайн Магазин DoDora.bg!