Доставка и Плащане

ДОСТАВКА

 

Срок на доставка:

 

Екипът на dodora.bg изпраща поръчките в рамките до 2 работни дни в реда, по който са били направени. Моля имайте предвид, че магазинът не се ангажира, че всички предлагани стоки са налични към момента на поръчката ви и продуктът може да е изчерпан. В случай, че даден продукт не е наличен ние ще се свържем с вас, за да ви уведомим кога ще го получим и ако срокът на доставка ви устройва ще обработим поръчката ви и ще ви я изпратим, когато получим поръчаният от вас продукт.

 

Онлайн магазин dodora.bg работи с куриерска фирма "ЕКОНТ ЕКСПРЕС" ООД и "СПИДИ" АД. Ако КЛИЕНТЪТ желае доставка с друга куриерска фирма, той трябва да ни информира писмено в поръчката. 

 

Поръчки, получени до 15:00 часа в работен ден, понеделник - петък, и до 10 часа в събота се обработват и изпращат в същия ден. 

Поръчки, получени след 15:00 часа в работен ден, понеделник - петък, се обработват и изпращат в следващия работен ден.

Поръчки, получени след 10:00 часа в събота, както и поръчки, получени в неделя се обработват и изпращат на следващия работен ден. 

Поръчки, направени през празничен ден, се обработват на първия работен ден и срокът за тяхната доставка започва да тече от първия работен ден. 

 

Начини на доставка:


Доставка до адрес на КЛИЕНТА и Доставка до офис на ЕКОНТ или СПИДИ.  Срокът за изпълнение на поръчките е от 2 до 5 работни дни.  Цената на доставката се определя от куриера, извършващ транспортната услуга. Доставката е за сметка на КЛИЕНТА и не е калкулирана в стойността на поръчката.

Безплатна доставка: при покупки на стойност над 100 лв. не се дължи сума за доставка на поръчката, при условие Доставка до офис на ЕКОНТ или СПИДИ.

При условие Доставка до адрес на КЛИЕНТА, КЛИЕНТЪТ не може да се възползва от преференцията за безплатна доставка при покупки на стоки на стойност над 100 лева. 

 

Екипът на dodora.bg се стреми да извърши доставките в посочените интервали от време и ако се наложи доставката да отнеме по-дълъг период, поради неочаквани събития, своевременно ще ви уведомим. Ще се свържем с вас на следващия работен ден от деня на направената поръчка, за да ви информираме за новия, по-дълъг, срок на доставка и само след вашето потвърждение ще изпълним поръчката.

 

ПЛАЩАНЕ

 

Наложен платеж с пощенски паричен превод: Плащането се извършва на място, с наложен платеж с пощенски паричен превод. КЛИЕНТЪТ заплаща сумата на направената от него поръчка без допълнително оскъпяване. Доставката е за сметка на КЛИЕНТА и не е калкулирана в стойността на поръчката. КЛИЕНТЪТ трябва да запази касовата бележка за евентуална замяна;

 

Предварително по банков път:

Първа инвестиционна банка АД
IBAN: BG86FINV91501017389674 в BGN
банков код: FINVBGSF
Титуляр: Таушанови ЕООД
Основание: Поръчка №

Поръчката ви ще бъде изпратена, след като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на "Таушанови" ЕООД. Срокът на доставка, започва след получаване на парите по сметката.

 

ПРЕДСТОИ: Плащанията с банкови карти VISA/MASTCARD (с CVV2/CVC2 код) през виртуален ПОС

 

Независимо от валутата, с която КЛИЕНТЪТ разполага в сметката си, транзакциите се извършват в български лева според актуалния обменен курс, определен от банката на КЛИЕНТА.

 

 

Приятно пазаруване в Онлайн Магазин DoDora.bg!