Избор на детски клуб за рожден ден

Избор на детски клуб за рожден ден

19 февруари 2020

Според възрастта на детето трябва правилно да се прецени дали атракционите, които са налични в детския клуб ще бъдат интересни за рожденика и неговите гости. Съветваме Ви да избирате детски клубове в, които има забавления и игри за деца от всички възрасти. Наличието на множество атракциони за игра ще гарантира прекрасно парти дори и без наличието на тематично парти или професионална анимация. Ако решите да имате тематично парти или ди-джей, свободното пространство за организиране на игри и танци е от изключително значение. 

Детският рожден ден е празник не само на детето, но и за неговите родители, на този ден вие също искате да се забавлявате да обърнете внимание на своите приятели, в  този случай Ви съветваме да изберете детски клуб с отделна зала за родители. По този начин може да реализирате две партита  едновременно за деца и за възрастни, като пространството и комфорта отново са от първостепенно значение. Ако  празнувате бебешки рожден ден и не очаквате повече от 10възрастни е по-удачно да ангажирате детски клуб с обща зала за деца и родители, като по този начин малките дечица ще бъдат близо до своите родители.

На кетъринга също трябва да се обърне сериозно внимание когато избирате детски парти клуб за рожден ден.


Защо да изберете балансното колело без педали за първо колело на детето? Защо двигателната активност е толкова важна за децата?

прочети още
КУКЛИ ЗА ПРЪСТИ
19 декември 2020

Децата обичат кукления театър, обожават и да се превъплъщават в различни роли!

прочети още

Едва ли има по-добър начин да развиете интереса на детето си към различните форми от детските пъзели!  Те са изключително подходящи както за малки, така и за вече отраснали деца.

прочети още
STEM играчки
18 октомври 2020

Какво е STEM и как, чрез играчките, да запалим децата „Икономиката на бъдещето принадлежи на STEM. Там са всички професии от бъдещето“

прочети още

Ако до преди по-малко от 10 години почти никой не знаеше какво е тротинетка, то в днешно време е нормално всяко второ дете в парка да кара своя скутер.

прочети още

Детските каски за колело са нещо, което обезателно трябва да разгледате при покупката на детско колело, тротинетка или друго возило за детето си.

прочети още

Един от най-обичаните периоди през годината за децата е зимната ваканция

прочети още

Какво е нужно на детето, когато тръгва за първи път на детска градина?

прочети още

Как да предпазим детската кожа през зимата

прочети още