Кола Кабриолет-VM-05

  • Марка: UGEARS
  • Кат. номер: MT-70073

Kабриолетът VM-05 на Ugears е автомобил с уникален дизайн, изработен с изключителен реализъм, той напомня за автомобилите от 50-те години на миналия век. Моделът е оборудван с  гумен мотор, който задвижва механизма и управлява автомобила.

  • Подходяща възраст: 14+
  • Размер на играчката: 35 х 15,7 х 9 см
  • Размер на опаковката: 37,8 х 17 х 5 см
  • Материал: дърво
  • Комплектът съдържа: 739 части 
155,00 лв.
Базова цена: 155,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Начини на доставка
Замяна на продукт
Таблица с размери
Подробно описание

Кабриолетът VM-05 на Ugears е автомобил с уникален дизайн, изработен с изключителен реализъм, той напомня за автомобилите от 50-те години на миналия век. Моделът е оборудван с  гумен мотор, който задвижва механизма и управлява автомобила. За да задвижите автомобила е достатъчно да дръпнете лоста на трансмисията на кормилната колона. Кабриолетът може да се движи напред и назад, както предните така и задните му колела са окачени, което прави карането му гладко. И за да е напълно реалистичен модела, дизайнерите от  Ugears са добавили още няколко елемента като прозорци и чистачки на предното стъкло, крик и инструмент за ремонт, монтиран под задния багажник. Механизмите за отваряне на багажника и капака го правят още по-детайлен ретро автомобил. Моделът Ugears Dream Cabriolet VM-05 е изработен от висококачествена дървесина и има всичко необходимо за сглобяване. Използван е лазерен метод за перфектно рязане на детайлите. Детайлите много лесно се вадят от дъските и следвайки ръководството, те могат да се сглобят. При сглобяването на кабриолета не се изисква нито лепило, нито някакви специални инструменти.

Начини на доставка

Срокът за изпълнение на поръчките е от 2 до 5 работни дни.  Цената на доставката се определя от куриера, извършващ транспортната услуга. Доставката е за сметка на КЛИЕНТА и не е калкулирана в стойността на поръчката.

Онлайн магазин DoDora предлага доставка чрез куриерска фирма "ЕКОНТ" и "СПИДИ" до адрес и до офис на куриерите.

От 20 януари 2021 г. ЕКОНТ въвеждат такса в размер на 3,30 лв. с ДДС за следните типове разпореждания:

  • Промяна на начина на доставка: с куриер на адрес, до офис или чрез Еконтомат
  • Промяна на адреса за доставка
  • Промяна на офиса на Еконт или Еконтомата за получаване на вашата пратка

Таксата се заплаща от лицето, което е направило разпореждането.

Замяна на продукт

РЕКЛАМАЦИЯ НА СТОКИ

Закупена стока може да бъде заменена в 14-дневен срок след получаването й. Артикулите не трябва да са с нарушен търговски вид, т.е дрехите не трябва да са ползвани, изпирани или третирани по какъвто и да било начин. Разноските по замяна на дрехите са за сметка на Купувача, освен в случаите, когато има направена грешка от наша страна /сгрешен модел,размер или дефект/. При замяна на стока по Ваше желание транспортните разходи за връщане и ново изпращане са за Ваша сметка.

Цената за транспортните разходи е спрямо действащата тарифа на куриерската фирма, с която желаете да направите замяната.

В случай на открит дефект или грешно изпратен артикул разходите са за наша сметка. Срокът за замяна е не по-късно от 14 работни дни от датата на получаване, като преди крайния срок трябва да ни информирате по имейла или по телефона. Артикулите трябва да са във вида, в който сте ги получили. След като ги получим обратно за замяна ще Ви информираме за наличностите и ще потвъдим замяната. В случай на липса на наличност ще бъдете уведомени. Върната стока ще бъде прегледана за дефекти, направени от Вас, и при липсата на такива, замяната ще бъда осъществена за Ваша сметка. В случай на замяна със стока от друг модел, втората не ползва отстъпка от цената,ако предходната е била в период на промоция. Ако замяната е със същия модел артикул, то тя се таксува на цената,която сте заплатили първоначално.

ПРОЦЕДУРА ПО ВРЪЩАНЕ:

1. Моля, да ни информирате за желанието да върнете продукта на телефон 0888 511 444

2. Попълнете бланката за връщане на продукт.

3. Изпратете пратката до Еконт офис София Красна поляна.

Пратки изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА:

В случай,че не желаете да замените върнатия артикул с някой друг,а желаете сумата Ви за него да бъде възстановена,то трябва да упоменете банковата Ви сметка в "Бланката за връщане на продукт". Възстановяването на сума за закупения продукт става след приемане на пратката от наша страна,след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става САМО ПО БАНКОВ ПЪТ в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката при нас.

Изпратени пратки с наложен платеж или за сметка на DoDora НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ!!!

Таблица с размери

 

БЕБЕШКИ ДРЕХИ
възраст 0 м. 1 м. 3 м. 6 м. 9 м. 12 м. 18 м.
ръст 50 см. 56 см. 62 см. 68 см. 74 см. 80 см. 86 см.

 

 

ДРЕХИ ЗА ДЕЦА от 2г. до 15г.
възраст 2 год. 3 год. 4 год. 5 год. 6 год. 7 год.  8 год.
ръст 92 см. 98 см. 104 см. 110 см. 116 см. 122 см. 128 см
               
възраст 9 год. 10 год. 11 год. 12 год. 13 год. 14 год.  15 год.
ръст 134 см. 140 см. 146 см. 152 см. 158 см. 164 см. 170 см

***TBI***
Купи на изплащане