Комплект за пуканки

 • Кат. номер: RT-5010993597260

Включва неразглобена машина за пуканки, 3 кофи за пуканки, инструмент за сироп с 3 накрайника, лъжичка, кутия с форми за бонбони, 2 карти за създаване, инструкции и 6 кутии от Моделиращо съединение

 •  Продуктът и цветовете варират.
 • За да почистите, оставете да изсъхне, след това изстържете или почистете.
 • Формованите резултати варират в зависимост от възрастта и нивото на умение на детето.
 • Нетоксичен. Съответства на: ASTM D-4236.
 • Съдържа пшеница.
 • Необходимо е да се извърши монтаж от възрастни.
 • НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА КОНСУМАЦИЯ.

 Препоръчителна възраст, над 3 години.

37,00 лв.
Базова цена: 37,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Начини на доставка
Замяна на продукт
Таблица с размери
Подробно описание

Комплект за пуканки Hasbro Play-Doh E5110

Тази играчка за пуканки от Play-Doh за деца на възраст 3 и повече години се предлага с всичко необходимо, за да направите творчески шедьоври с пуканки от Play-Doh.

Използвайте машината, за да сложите пуканки в 3-те кофи, които се предлагат в размер малки, средни и големи. След това го смесете със смес за закуски! Добавете нещо сладичко с кутията за бонбони в различни форми. Не забравяйте да изцедите сироп или масло с инструмента за сироп.

Тази играчка за пуканки Play-Doh се предлага с 6 кутии от Play-Doh смес, както в малки 1-унция, така и в стандартни кутии с размер 2 унции. 2 карти за създаване съдържат инструкции стъпка по стъпка за 4 забавни неща, които трябва да направите.

Добавете този комплект Play-Doh към списъка с консумативи за нощно филмово парти за страхотна детска активност или организирайте парти за пуканки в снежен, дъждовен или всеки друг ден, в който се чувствате креативни!

Начини на доставка

Срокът за изпълнение на поръчките е от 2 до 5 работни дни.  Цената на доставката се определя от куриера, извършващ транспортната услуга. Доставката е за сметка на КЛИЕНТА и не е калкулирана в стойността на поръчката.

Онлайн магазин DoDora предлага доставка чрез куриерска фирма "ЕКОНТ" и "СПИДИ" до адрес и до офис на куриерите.

От 20 януари 2021 г. ЕКОНТ въвеждат такса в размер на 3,30 лв. с ДДС за следните типове разпореждания:

 • Промяна на начина на доставка: с куриер на адрес, до офис или чрез Еконтомат
 • Промяна на адреса за доставка
 • Промяна на офиса на Еконт или Еконтомата за получаване на вашата пратка

Таксата се заплаща от лицето, което е направило разпореждането.

Замяна на продукт

РЕКЛАМАЦИЯ НА СТОКИ

Закупена стока може да бъде заменена в 14-дневен срок след получаването й. Артикулите не трябва да са с нарушен търговски вид, т.е дрехите не трябва да са ползвани, изпирани или третирани по какъвто и да било начин. Разноските по замяна на дрехите са за сметка на Купувача, освен в случаите, когато има направена грешка от наша страна /сгрешен модел,размер или дефект/. При замяна на стока по Ваше желание транспортните разходи за връщане и ново изпращане са за Ваша сметка.

Цената за транспортните разходи е спрямо действащата тарифа на куриерската фирма, с която желаете да направите замяната.

В случай на открит дефект или грешно изпратен артикул разходите са за наша сметка. Срокът за замяна е не по-късно от 14 работни дни от датата на получаване, като преди крайния срок трябва да ни информирате по имейла или по телефона. Артикулите трябва да са във вида, в който сте ги получили. След като ги получим обратно за замяна ще Ви информираме за наличностите и ще потвъдим замяната. В случай на липса на наличност ще бъдете уведомени. Върната стока ще бъде прегледана за дефекти, направени от Вас, и при липсата на такива, замяната ще бъда осъществена за Ваша сметка. В случай на замяна със стока от друг модел, втората не ползва отстъпка от цената,ако предходната е била в период на промоция. Ако замяната е със същия модел артикул, то тя се таксува на цената,която сте заплатили първоначално.

ПРОЦЕДУРА ПО ВРЪЩАНЕ:

1. Моля, да ни информирате за желанието да върнете продукта на телефон 0888 511 444

2. Попълнете бланката за връщане на продукт.

3. Изпратете пратката до Еконт офис София Красна поляна.

Пратки изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА:

В случай,че не желаете да замените върнатия артикул с някой друг,а желаете сумата Ви за него да бъде възстановена,то трябва да упоменете банковата Ви сметка в "Бланката за връщане на продукт". Възстановяването на сума за закупения продукт става след приемане на пратката от наша страна,след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става САМО ПО БАНКОВ ПЪТ в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката при нас.

Изпратени пратки с наложен платеж или за сметка на DoDora НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ!!!

Таблица с размери

 

БЕБЕШКИ ДРЕХИ
възраст 0 м. 1 м. 3 м. 6 м. 9 м. 12 м. 18 м.
ръст 50 см. 56 см. 62 см. 68 см. 74 см. 80 см. 86 см.

 

 

ДРЕХИ ЗА ДЕЦА от 2г. до 15г.
възраст 2 год. 3 год. 4 год. 5 год. 6 год. 7 год.  8 год.
ръст 92 см. 98 см. 104 см. 110 см. 116 см. 122 см. 128 см
               
възраст 9 год. 10 год. 11 год. 12 год. 13 год. 14 год.  15 год.
ръст 134 см. 140 см. 146 см. 152 см. 158 см. 164 см. 170 см