Лодка – Тримаран

  • Марка: UGEARS
  • Кат. номер: MT-70059

Лодката  Trimaran  е класически модел на многокорпусна платноходка с много детайли като лебедки, такелаж и корпуси, които я правят миниатюрно копие на истински плавателен съд. 

  • Подходяща възраст: 14+
  • Размер на модела : 41 х 23,5 х 56 см
  • Размер на опаковката : 37,5 х 17 х 3,5 см 
  • Комплектът съдържа: 237 части 
135,00 лв.
Базова цена: 135,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Начини на доставка
Замяна на продукт
Таблица с размери
Подробно описание

Лодката  Trimaran  е класически модел на многокорпусна платноходка с много детайли като лебедки, такелаж и корпуси, които я правят миниатюрно копие на истински плавателен съд. Тялото на лодката е "скелетен" стил, което осигурява добра видимост на механизма и конструкцията на лодката, на различни детайли като прегради, рамки и греди. Задното острие се управлява с въжета, които са свързани през понтоните с главното колело на кърмата. От страната на понтоните се намират хидрофините, които правят модела стабилен. Към основното тяло с помощта на товарна рамка са прикрепени страничните понтони, които носят и механизъм за лодка с лебедка. Главната и предната линия на мачтата могат да се поставят точно като на истински тримарани. Главната и предната линия на мачтата могат да бъдат поставени или вкарани, точно както на истински тримарани. Главният кораб на Тримаран Мерихобус е разположен на улея на мачтата с основния горен хамбар. По време на престоя си се затваря. Отпред под бушприта ще откриете барабана на лебедката. Стрелите на платната се управляват от лост, който дърпа листа на стрелата. Анкерната кабелна лебедка, разположена вътре в тялото на Trimaran, е с механизъм за автоматично опъване, който улавя котвата. За такелажа дизайнерите на Ugears са използвали силна, но тънка бяла нишка. Така се гарантира, че структурата на лодката остава чиста и светла, дори и с много детайли, докато мачтата и другите елементи остават в техните позиции. В носа на лодката има издълбано миниатюрно морско конче, известно още като мерихобус, откъдето идва и названието на лодката. Моделите за лодката са изработени от висококачествена дървесина и имат включено всичко необходимо за нейното сглобяване. За изрязването им е използван лазерен метод на рязане, което гарантира прецизност на елементите. За сглобяването на модела не са необходими никакви инструменти или лепило, просто следвайте инструкциите стъпка по стъпка.

 

Начини на доставка

Срокът за изпълнение на поръчките е от 2 до 5 работни дни.  Цената на доставката се определя от куриера, извършващ транспортната услуга. Доставката е за сметка на КЛИЕНТА и не е калкулирана в стойността на поръчката.

Онлайн магазин DoDora предлага доставка чрез куриерска фирма "ЕКОНТ" и "СПИДИ" до адрес и до офис на куриерите.

От 20 януари 2021 г. ЕКОНТ въвеждат такса в размер на 3,30 лв. с ДДС за следните типове разпореждания:

  • Промяна на начина на доставка: с куриер на адрес, до офис или чрез Еконтомат
  • Промяна на адреса за доставка
  • Промяна на офиса на Еконт или Еконтомата за получаване на вашата пратка

Таксата се заплаща от лицето, което е направило разпореждането.

Замяна на продукт

РЕКЛАМАЦИЯ НА СТОКИ

Закупена стока може да бъде заменена в 14-дневен срок след получаването й. Артикулите не трябва да са с нарушен търговски вид, т.е дрехите не трябва да са ползвани, изпирани или третирани по какъвто и да било начин. Разноските по замяна на дрехите са за сметка на Купувача, освен в случаите, когато има направена грешка от наша страна /сгрешен модел,размер или дефект/. При замяна на стока по Ваше желание транспортните разходи за връщане и ново изпращане са за Ваша сметка.

Цената за транспортните разходи е спрямо действащата тарифа на куриерската фирма, с която желаете да направите замяната.

В случай на открит дефект или грешно изпратен артикул разходите са за наша сметка. Срокът за замяна е не по-късно от 14 работни дни от датата на получаване, като преди крайния срок трябва да ни информирате по имейла или по телефона. Артикулите трябва да са във вида, в който сте ги получили. След като ги получим обратно за замяна ще Ви информираме за наличностите и ще потвъдим замяната. В случай на липса на наличност ще бъдете уведомени. Върната стока ще бъде прегледана за дефекти, направени от Вас, и при липсата на такива, замяната ще бъда осъществена за Ваша сметка. В случай на замяна със стока от друг модел, втората не ползва отстъпка от цената,ако предходната е била в период на промоция. Ако замяната е със същия модел артикул, то тя се таксува на цената,която сте заплатили първоначално.

ПРОЦЕДУРА ПО ВРЪЩАНЕ:

1. Моля, да ни информирате за желанието да върнете продукта на телефон 0888 511 444

2. Попълнете бланката за връщане на продукт.

3. Изпратете пратката до Еконт офис София Красна поляна.

Пратки изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА:

В случай,че не желаете да замените върнатия артикул с някой друг,а желаете сумата Ви за него да бъде възстановена,то трябва да упоменете банковата Ви сметка в "Бланката за връщане на продукт". Възстановяването на сума за закупения продукт става след приемане на пратката от наша страна,след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става САМО ПО БАНКОВ ПЪТ в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката при нас.

Изпратени пратки с наложен платеж или за сметка на DoDora НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ!!!

Таблица с размери

 

БЕБЕШКИ ДРЕХИ
възраст 0 м. 1 м. 3 м. 6 м. 9 м. 12 м. 18 м.
ръст 50 см. 56 см. 62 см. 68 см. 74 см. 80 см. 86 см.

 

 

ДРЕХИ ЗА ДЕЦА от 2г. до 15г.
възраст 2 год. 3 год. 4 год. 5 год. 6 год. 7 год.  8 год.
ръст 92 см. 98 см. 104 см. 110 см. 116 см. 122 см. 128 см
               
възраст 9 год. 10 год. 11 год. 12 год. 13 год. 14 год.  15 год.
ръст 134 см. 140 см. 146 см. 152 см. 158 см. 164 см. 170 см