Полицейски крайцер 5в1 Paw Patrol

  • Марка: Spin Master
  • Кат. номер: FT/CD-6058329

Тази полицейска кола с дължина 50 см със светлина и звук е оборудвана с 5 различни автомобила
(1 голям крайцер, 2 мотоциклети, 1 лодка и 1 хеликоптер) за всяка спасителна акция и включва фигура Чейс.

Включени 5 превозни средства: Хеликоптерът се изнася от товарното отделение с натискане на бутон и разполага с въртящи се витла.
Лодката в задната част на автомобила е скачена с щепселна връзка.
От крайцера два мотоциклета могат да бъдат изстреляни отстрани с едно натискане на бутон.
Полицейската кола разполага с място за всички 6 кученца (предлагат се отделно).

279,90 лв.
Базова цена: 279,90 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Начини на доставка
Замяна на продукт
Таблица с размери
Подробно описание

Полицейски крайцер 5в1 с дизайн от популярната анимация Paw Patrol! Помогнете на малките герои да поддържат реда в града и да спасят всяко животинче, което се нуждае от помощ!

5в1 - големият крайцер разполага с достатъчно пространство, за да побере всички 6 кученца (комплектът включва само Чейс, другите кученца се продават отделно) и е екипиран за всякакви спасителни мисии с различни превозни средства.
Отправете се на спесителна мисия с крайцера, който разполага с 2 мотоциклета, лодка и хеликоптер!

Натиснете бутона с лапичка в предната част на крайцера, за да изкарате обособените места за мотоциклетите. Когато се отправите на мисия и имате нужда от тях просто натиснете бутона отново, за да ги извадите и да ги използвате!

С натискането на бутона с лапичка в задната част ще отворите горната част на крайцера, където да поставите хеликоптера, който ще е винаги готов за спасителни мисии! Върху горната част можете да поставите лодката и така ще имате на разположение всички видове превозни средства за всякакви вълнуващи мисии!

За още повече екшън в комплекта е включено и функциониращо оръдие, което може да бъде прикрепено към крайцера. Заредете оръдието и натиснете бутона отгоре, за да изстреляте снаряд!

Светлинни и звукови ефекти: натиснете бутона в горната част на крайцера, за да активирате различни звукови ефекти от анимационната поредица, придруждени със светлини!

Начини на доставка

Срокът за изпълнение на поръчките е от 2 до 5 работни дни.  Цената на доставката се определя от куриера, извършващ транспортната услуга. Доставката е за сметка на КЛИЕНТА и не е калкулирана в стойността на поръчката.

Онлайн магазин DoDora предлага доставка чрез куриерска фирма "ЕКОНТ" и "СПИДИ" до адрес и до офис на куриерите.

От 20 януари 2021 г. ЕКОНТ въвеждат такса в размер на 3,30 лв. с ДДС за следните типове разпореждания:

  • Промяна на начина на доставка: с куриер на адрес, до офис или чрез Еконтомат
  • Промяна на адреса за доставка
  • Промяна на офиса на Еконт или Еконтомата за получаване на вашата пратка

Таксата се заплаща от лицето, което е направило разпореждането.

Замяна на продукт

РЕКЛАМАЦИЯ НА СТОКИ

Закупена стока може да бъде заменена в 14-дневен срок след получаването й. Артикулите не трябва да са с нарушен търговски вид, т.е дрехите не трябва да са ползвани, изпирани или третирани по какъвто и да било начин. Разноските по замяна на дрехите са за сметка на Купувача, освен в случаите, когато има направена грешка от наша страна /сгрешен модел,размер или дефект/. При замяна на стока по Ваше желание транспортните разходи за връщане и ново изпращане са за Ваша сметка.

Цената за транспортните разходи е спрямо действащата тарифа на куриерската фирма, с която желаете да направите замяната.

В случай на открит дефект или грешно изпратен артикул разходите са за наша сметка. Срокът за замяна е не по-късно от 14 работни дни от датата на получаване, като преди крайния срок трябва да ни информирате по имейла или по телефона. Артикулите трябва да са във вида, в който сте ги получили. След като ги получим обратно за замяна ще Ви информираме за наличностите и ще потвъдим замяната. В случай на липса на наличност ще бъдете уведомени. Върната стока ще бъде прегледана за дефекти, направени от Вас, и при липсата на такива, замяната ще бъда осъществена за Ваша сметка. В случай на замяна със стока от друг модел, втората не ползва отстъпка от цената,ако предходната е била в период на промоция. Ако замяната е със същия модел артикул, то тя се таксува на цената,която сте заплатили първоначално.

ПРОЦЕДУРА ПО ВРЪЩАНЕ:

1. Моля, да ни информирате за желанието да върнете продукта на телефон 0888 511 444

2. Попълнете бланката за връщане на продукт.

3. Изпратете пратката до Еконт офис София Красна поляна.

Пратки изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА:

В случай,че не желаете да замените върнатия артикул с някой друг,а желаете сумата Ви за него да бъде възстановена,то трябва да упоменете банковата Ви сметка в "Бланката за връщане на продукт". Възстановяването на сума за закупения продукт става след приемане на пратката от наша страна,след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става САМО ПО БАНКОВ ПЪТ в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката при нас.

Изпратени пратки с наложен платеж или за сметка на DoDora НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ!!!

Таблица с размери

 

БЕБЕШКИ ДРЕХИ
възраст 0 м. 1 м. 3 м. 6 м. 9 м. 12 м. 18 м.
ръст 50 см. 56 см. 62 см. 68 см. 74 см. 80 см. 86 см.

 

 

ДРЕХИ ЗА ДЕЦА от 2г. до 15г.
възраст 2 год. 3 год. 4 год. 5 год. 6 год. 7 год.  8 год.
ръст 92 см. 98 см. 104 см. 110 см. 116 см. 122 см. 128 см
               
възраст 9 год. 10 год. 11 год. 12 год. 13 год. 14 год.  15 год.
ръст 134 см. 140 см. 146 см. 152 см. 158 см. 164 см. 170 см

Купи на изплащане