Щаб Квартира с Ексклузивно Куче

  • Кат. номер: FT-6059295

Включва: 1 Dino Rescue HQ, 1 фигура, 1 превозно средство, 1 Mystery Dino фигура, 1 инструкция
    С натискането на един бутон, Dino Rescue HQ се трансформира, точно както в шоуто - горната част се повдига и завърта, превръщайки се в кула с работещ перископ!
    Включва ексклузивна колекционерска фигура на експерта по динозаври на PAW Patrol, Рекс и неговото превозно средство! Прикрепете куката за грайфера към Рекс и го изпратете в действие!
    Дино централата оживява с вълнуващи звукови ефекти! В лабораторията на Rex’s натиснете бутона, за да чуете различни звуци. С този страхотен щаб, играйте вашите собствени дино мисии!
    За деца на възраст 3 и повече години.
    Включва 3 батерии LR44.

206,90 лв.
Базова цена: 206,90 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Начини на доставка
Замяна на продукт
Таблица с размери
Подробно описание

Създайте свои собствени вълнуващи мисии за спасяване на динозаври с щаба на PAW Patrol Dino Rescue HQ! С участието на звуци и спираловидно превръщане в режим на кула, този страхотен плейсет изглежда точно като високотехнологичната централа от шоуто! Dino Rescue HQ разполага с всичко необходимо за вашите мисии, включително ексклузивна фигура на Рекс и превозно средство, плюс мистериозна мини фигура на динозаврите. Разпаковайте мистериозната фигура от опаковката, за да откриете пъстър динозавър, който да използвате във всичките си спасителни приключения! Паркирайте превозното средство на Rex в основата на централата и поставете Rex на върха на наблюдателната площадка. След това незабавно трансформирайте игралния набор от купол в кула, като натиснете бутона - горните повдигания и завъртания се издигат нагоре в режим кула, точно както в шоуто! С работещ перископ в горната част на кулата, вие и Рекс имате идеалната гледна точка, за да забележите диноза в беда! След това активирайте звуковите ефекти на Dino Rescue HQ, като натиснете бутона в лабораторията на Rex’s! Когато дойде време да спасите приятел Дино в беда, прикрепете грайфера на раницата на Рекс, за да го изпратите бързо в действие! За повече забавление с размер на динозад, добавете всички Dino Rescue Pup и Dino Packs (всеки се продава отделно) към вашата колекция. Изпълнявайте своите собствени дино мисии отново и отново с PAW Patrol Dino Rescue HQ!

Начини на доставка

Срокът за изпълнение на поръчките е от 2 до 5 работни дни.  Цената на доставката се определя от куриера, извършващ транспортната услуга. Доставката е за сметка на КЛИЕНТА и не е калкулирана в стойността на поръчката.

Онлайн магазин DoDora предлага доставка чрез куриерска фирма "ЕКОНТ" и "СПИДИ" до адрес и до офис на куриерите.

От 20 януари 2021 г. ЕКОНТ въвеждат такса в размер на 3,30 лв. с ДДС за следните типове разпореждания:

  • Промяна на начина на доставка: с куриер на адрес, до офис или чрез Еконтомат
  • Промяна на адреса за доставка
  • Промяна на офиса на Еконт или Еконтомата за получаване на вашата пратка

Таксата се заплаща от лицето, което е направило разпореждането.

Замяна на продукт

РЕКЛАМАЦИЯ НА СТОКИ

Закупена стока може да бъде заменена в 14-дневен срок след получаването й. Артикулите не трябва да са с нарушен търговски вид, т.е дрехите не трябва да са ползвани, изпирани или третирани по какъвто и да било начин. Разноските по замяна на дрехите са за сметка на Купувача, освен в случаите, когато има направена грешка от наша страна /сгрешен модел,размер или дефект/. При замяна на стока по Ваше желание транспортните разходи за връщане и ново изпращане са за Ваша сметка.

Цената за транспортните разходи е спрямо действащата тарифа на куриерската фирма, с която желаете да направите замяната.

В случай на открит дефект или грешно изпратен артикул разходите са за наша сметка. Срокът за замяна е не по-късно от 14 работни дни от датата на получаване, като преди крайния срок трябва да ни информирате по имейла или по телефона. Артикулите трябва да са във вида, в който сте ги получили. След като ги получим обратно за замяна ще Ви информираме за наличностите и ще потвъдим замяната. В случай на липса на наличност ще бъдете уведомени. Върната стока ще бъде прегледана за дефекти, направени от Вас, и при липсата на такива, замяната ще бъда осъществена за Ваша сметка. В случай на замяна със стока от друг модел, втората не ползва отстъпка от цената,ако предходната е била в период на промоция. Ако замяната е със същия модел артикул, то тя се таксува на цената,която сте заплатили първоначално.

ПРОЦЕДУРА ПО ВРЪЩАНЕ:

1. Моля, да ни информирате за желанието да върнете продукта на телефон 0888 511 444

2. Попълнете бланката за връщане на продукт.

3. Изпратете пратката до Еконт офис София Красна поляна.

Пратки изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА:

В случай,че не желаете да замените върнатия артикул с някой друг,а желаете сумата Ви за него да бъде възстановена,то трябва да упоменете банковата Ви сметка в "Бланката за връщане на продукт". Възстановяването на сума за закупения продукт става след приемане на пратката от наша страна,след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става САМО ПО БАНКОВ ПЪТ в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката при нас.

Изпратени пратки с наложен платеж или за сметка на DoDora НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ!!!

Таблица с размери

 

БЕБЕШКИ ДРЕХИ
възраст 0 м. 1 м. 3 м. 6 м. 9 м. 12 м. 18 м.
ръст 50 см. 56 см. 62 см. 68 см. 74 см. 80 см. 86 см.

 

 

ДРЕХИ ЗА ДЕЦА от 2г. до 15г.
възраст 2 год. 3 год. 4 год. 5 год. 6 год. 7 год.  8 год.
ръст 92 см. 98 см. 104 см. 110 см. 116 см. 122 см. 128 см
               
възраст 9 год. 10 год. 11 год. 12 год. 13 год. 14 год.  15 год.
ръст 134 см. 140 см. 146 см. 152 см. 158 см. 164 см. 170 см

Купи на изплащане