Железопътна товарачка

  • Марка: UGEARS
  • Кат. номер: МТ-70032

Дървеният механичен пъзел " Железопътна товарачка"  се състои от 356 дървени елемента, които са  предварително изрязани с лазер, което позволява лесно да бъдат извадени от дъската.

Размер на модела: 130*130*160 см
Размер на опаковка: 37,4*17*3 см
Брой части: 356
Време за сглобяване: 5-6 часа

Материал: Дърво

85,00 лв.
Базова цена: 85,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Начини на доставка
Замяна на продукт
Таблица с размери
Подробно описание

Дървените елементите се сглобяват много лесно и не е необходимо използването на лепило и специални инструменти. Само трябва да следвате дадените инструкции.

 Моделът по никакъв начин не го прави по - малко забавен от другите модели на марката " Ugears " . Подобно на останалите модели Ugears, пъзелът е създаден за забавление, след като монтажът приключи. С редица екстри, които се предлагат в кутията, моделът гарантира часове на вълнуващо ново развлечение.

 Могат да се сглобят 2 релси, товарен кран, товарен вагон, тунел в процес на изграждане, мини фигури и аксесоари. Релсите могат да се разположат, както успоредно една на друга, така и на една линия. Товарният кран се задвижва посредством 3 лоста, които на свой ред задействат зъбни колела, чрез които кранът се вдига или спуска и разтваря щипката си, за да захване различни предмети, които да натовари на вагона. Освен това той може да се завърта на 180°. Товарният кран и вагонът могат да се захващат помежду си с щифт или да се движат поотделно върху релсите.

 Свързващите части са отрязани точно за сглобяване и за монтажа, трябва само да поставите компонентните щифтове, като ги натиснете с пръсти.

 Механичният пъзел е екологичен, изработен от висококачествено дърво, има ароматен аромат на дърво и е приятен на допир. Разработва инженерни умения, пространствено мислене и фини двигателни умения.

 Как работи?

 Самият нокът се намира на платформа, която може да се върти ръчно или чрез клапан. Кабината на оператора, оборудвана с предпазен капак и регулируемо предно стъкло, се намира в предната част на модела. Въртенето на кабината в посока обратна на часовниковата стрелка превключва режимите на манипулатора:

  • начална позиция (режим на шофиране) - платформата за въртене на нокът е заключена, моделът се движи по трасето;
  • Завъртане на 90 градуса (свободен режим) - ротационната платформа е отключена;
  • 180 градусов завой (режим на зареждане) - колелата на моделите са заключени заедно с предавката в предната ос, която се свързва с перваза на релсите.

 Задната част на модела носи лоста, който контролира повдигането, спускането и задържането на четири опори, осигуряващи допълнителна стабилност при работа с нокът.

 Със съчленения си нокът моделът може да зарежда и премества товарните каси в каретата с изключителна - до 1 см. Прецизност, въз основа на оригиналните прототипи, манипулаторът ще Ви запознае с оперативните и конструктивните особености на реалните машини, като например кранове, багери, роботизирани оръжия и др. тяхната механика и функционалност.

Като цяло механичния модел на " Железопътна товарачка " има огромен капацитет, както като монтажен модел, който е вълнуващо да се събере заедно, и като велик спътник за игра, поради разнообразната му функционалност. Има също и образователна стойност, осигурена от великата механика, основана на дизайна на реалния живот. И ако смятате, че трябва да се насладите на модела, винаги можете да закачите манипулатора си с останалите модели на Ugears от колекцията си с отворите на теглича.

Начини на доставка

Срокът за изпълнение на поръчките е от 2 до 5 работни дни.  Цената на доставката се определя от куриера, извършващ транспортната услуга. Доставката е за сметка на КЛИЕНТА и не е калкулирана в стойността на поръчката.

Онлайн магазин DoDora предлага доставка чрез куриерска фирма "ЕКОНТ" и "СПИДИ" до адрес и до офис на куриерите.

От 20 януари 2021 г. ЕКОНТ въвеждат такса в размер на 3,30 лв. с ДДС за следните типове разпореждания:

  • Промяна на начина на доставка: с куриер на адрес, до офис или чрез Еконтомат
  • Промяна на адреса за доставка
  • Промяна на офиса на Еконт или Еконтомата за получаване на вашата пратка

Таксата се заплаща от лицето, което е направило разпореждането.

Замяна на продукт

РЕКЛАМАЦИЯ НА СТОКИ

Закупена стока може да бъде заменена в 14-дневен срок след получаването й. Артикулите не трябва да са с нарушен търговски вид, т.е дрехите не трябва да са ползвани, изпирани или третирани по какъвто и да било начин. Разноските по замяна на дрехите са за сметка на Купувача, освен в случаите, когато има направена грешка от наша страна /сгрешен модел,размер или дефект/. При замяна на стока по Ваше желание транспортните разходи за връщане и ново изпращане са за Ваша сметка.

Цената за транспортните разходи е спрямо действащата тарифа на куриерската фирма, с която желаете да направите замяната.

В случай на открит дефект или грешно изпратен артикул разходите са за наша сметка. Срокът за замяна е не по-късно от 14 работни дни от датата на получаване, като преди крайния срок трябва да ни информирате по имейла или по телефона. Артикулите трябва да са във вида, в който сте ги получили. След като ги получим обратно за замяна ще Ви информираме за наличностите и ще потвъдим замяната. В случай на липса на наличност ще бъдете уведомени. Върната стока ще бъде прегледана за дефекти, направени от Вас, и при липсата на такива, замяната ще бъда осъществена за Ваша сметка. В случай на замяна със стока от друг модел, втората не ползва отстъпка от цената,ако предходната е била в период на промоция. Ако замяната е със същия модел артикул, то тя се таксува на цената,която сте заплатили първоначално.

ПРОЦЕДУРА ПО ВРЪЩАНЕ:

1. Моля, да ни информирате за желанието да върнете продукта на телефон 0888 511 444

2. Попълнете бланката за връщане на продукт.

3. Изпратете пратката до Еконт офис София Красна поляна.

Пратки изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА:

В случай,че не желаете да замените върнатия артикул с някой друг,а желаете сумата Ви за него да бъде възстановена,то трябва да упоменете банковата Ви сметка в "Бланката за връщане на продукт". Възстановяването на сума за закупения продукт става след приемане на пратката от наша страна,след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става САМО ПО БАНКОВ ПЪТ в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката при нас.

Изпратени пратки с наложен платеж или за сметка на DoDora НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ!!!

Таблица с размери

 

БЕБЕШКИ ДРЕХИ
възраст 0 м. 1 м. 3 м. 6 м. 9 м. 12 м. 18 м.
ръст 50 см. 56 см. 62 см. 68 см. 74 см. 80 см. 86 см.

 

 

ДРЕХИ ЗА ДЕЦА от 2г. до 15г.
възраст 2 год. 3 год. 4 год. 5 год. 6 год. 7 год.  8 год.
ръст 92 см. 98 см. 104 см. 110 см. 116 см. 122 см. 128 см
               
възраст 9 год. 10 год. 11 год. 12 год. 13 год. 14 год.  15 год.
ръст 134 см. 140 см. 146 см. 152 см. 158 см. 164 см. 170 см