ЗОНА ЗА ТЪРГОВЦИ
СКЪПИ ТЪРГОВЦИ,
 
ПРЕДЛАГАМЕ ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДЕТСКИ ДРЕХИ С ВНОС ОТ ТУРЦИЯ.
МОЖЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ ДИРЕКТНО ЧРЕЗ САЙТА НИ www.dodora.bg МОДЕЛИ НА ЕДРО, КОИТО СА НАЛИЧНИ НА СКЛАД, ИЛИ ДА ПОРЪЧАТЕ МОДЕЛИ С ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА ЧРЕЗ ФЕЙСБУК-СТРАНИЦАТА НИ DoDora - детски дрехи на едро
 
УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА
Преди да направите поръчка на едро, прочетете условията за поръчки и доставки.
 
Общи условия
Предлагаме модели на едро на склад - те са налични в сайта ни www.dodora.bg
Пердлагаме и модели за предварителна заявка - те са налични във Фейсбук-страницата ни DoDora - детски дрехи на едро.
Цени на едро на желаните от Вас серии модели за предварителна заявка ще получите на лично съобщение във Фейсбук-Страницата ни DoDora - детски дрехи на едро.
 
Имаме и Viber група, в която можете да бъдете включени - първо там се качват моделите и клиентите в групата са с предимство. Често моделите се изчерпват още там и не стигат до сайта ни.
В случай, че желаете, изпратете ни запитване на 0888 511 444 със своя телефон и с име на фирмата Ви и ние ще Ви включим в групата.
 
 Обявените цени на едро са за единична бройка и с включено ДДС.
Търговецът заплаща винаги обявената цена с включено ДДС. Всеки артикул е с отбелязани брой и размери в пакет. Размерите понякога могат да варират в различните пакети, това е поради независеща от нас причина, а от производителя.

Срокове за доставка
Моделите, които предлагаме на едро в сайта ни, са налични на склад. Срокът им за доставка до Вас е 2-4 работни дни.
Всички предлагани от нас модели на едро във Фейсбук-страницата ни DoDora - детски дрехи на едро са за предварителна поръчка и срок за доставка до България от 7 до 10 работни дни.
Работим с едни от най-големите производители на детски дрехи в Турция, които ежедневно предлагат десетки нови модели. Чрез предварителните заявки предлагаме на фирмите, с които работим максимално разнообразие от модели в различна възрастова категория и ежедневно обновяване на каталога ни.
 
Доставка
Доставката се извършва за сметка на клиента. Доставяме чрез куриерски фирми "Еконт" и "Спиди".
 
Начин на плащане
Всяка Ваша поръчка е придружена с фактура. Ако нямате регистрирана фирма, то ще получите поръчката си само със стокова разписка. Ако не желаете фактура за поръчката си, това не означава, че ще заплатите стойността на артикулите без начислено ДДС. Доставката е с наложен платеж, Пощенски Паричен Превод при доставка с куриер
 

 РЕКЛАМАЦИЯ  НА СТОКИ

Закупена стока може да бъде заменена в 14-дневен срок  след получаването й. Артикулите не трябва да са с нарушен търговски вид, т.е дрехите не трябва да са ползвани, изпирани или третирани по какъвто и да било начин. 

Разноските по замяна на дрехите са за сметка на Купувача, освен в случаите, когато има направена грешка от наша страна /сгрешен модел,размер или дефект/.

При замяна на стока по Ваше желание транспортните разходи за връщане и ново изпращане са за Ваша сметка .

Цената за транспортните разходи е спрямо действащата тарифа на куриерската фирма, с която желаете да направите замяната.

В случай на открит дефект или грешно изпратен артикул разходите са за наша сметка. Срокът за замяна е не по-късно от 14 работни дни от датата на получаване, като преди крайния срок  трябва да ни информирате по имейла или по телефона. Артикулите трябва да са във вида, в който сте ги получили. След като ги получим обратно  за замяна ще Ви информираме за наличностите и ще потвъдим замяната. В случай на липса на наличност ще бъдете уведомени. Върната стока  ще бъде прегледана за дефекти, направени от Вас, и при липсата на такива, замяната ще бъда осъществена за Ваша сметка.

В случай на замяна със стока от друг модел, втората не ползва отстъпка от цената,ако предходната е била в период на промоция. Ако замяната е със същия модел артикул, то тя се таксува на цената,която сте заплатили първоначално.

ПРОЦЕДУРА ПО ВРЪЩАНЕ:

1. Моля, да ни информирате за желанието да върнете продукта на телефон 0888 511 444

2. Попълнете бланката за връщане на продукт.

3. Изпратете пратката до Еконт офис София Красна поляна. 

 Пратки изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети.

 ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА:

В случай,че не желаете да замените върнатия артикул с някой друг,а желаете сумата Ви за него да бъде възстановена,то трябва да упоменете банковата Ви сметка в "Бланката за връщане на продукт".

Възстановяването на сума за закупения продукт става след приемане на пратката от наша страна,след като се уверим в нейната цялост!

Възстановяването на сумата става САМО ПО БАНКОВ ПЪТ в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката при нас.

Изпратени пратки с наложен платеж или за сметка на DoDora НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ!!!